Diensten

DigiBloei is gespecialiseerd in het maken van websites en het onderhouden daarvan. Heeft u een concept voor een website die u graag wil realiseren? DigiBloei helpt je graag verder. Ook voor online marketing en contentcreatie bent u bij DigiBloei aan het juiste adres.

Websites

Professionele WordPress websites, mobielvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Deze websites kunt u zelf zonder programmeerkennis aanpassen en updaten. Mocht u dat niet willen, doe ik zelf natuurlijk ook graag voor u. 39% van alle websites op het internet draaien op WordPress, en dat is niet voor niets!

Website optimalisatie (SEO)

Om hoog in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google weergegeven te worden, is het belangrijk om je site te optimaliseren voor zoekmachines. Onder andere het verhogen van de pagespeed, het juist inrichten van de paginastructuur en het schrijven van meta-data zijn hierin essentieel. Dit werk kan DigiBloei voor u uit handen nemen, zodat u meer bezoekers op de website gaat krijgen!

WEbanalytics

Zonder data ben je nergens. DigiBloei kan u voorzien van diepgaande gebruikersdata van bezoekers van uw website. Met deze gegevens kunt u aanpassingen op uw website verrichten die niet op onderbuikgevoel, maar op keiharde data gebaseerd zijn.

Mocht u geen tijd hebben op waardevolle content (tekst) op uw website te schrijven, kan DigiBloei dit werk voor u verrichten. Content is één van de belangrijkste rankingfactoren binnen het algoritme van Google, omdat zoekmachines tekst gebruiken om te ‘lezen’ waar de pagina over gaat. 

LEES MEER

Kan ik u helpen?

Neem contact met me op en daag me uit!