Diensten

DigiBloei is gespecialiseerd in het maken van websites en het onderhouden daarvan. Heeft u een concept voor een website die u graag wil realiseren? DigiBloei helpt je graag verder. Ook voor online marketing en contentcreatie bent u bij DigiBloei aan het juiste adres.

Websites

Professionele WordPress websites, mobielvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Deze websites kunt u zelf zonder programmeerkennis aanpassen en updaten. Mocht u dat niet willen, doe ik zelf natuurlijk ook graag voor u. 39% van alle websites op het internet draaien op WordPress, en dat is niet voor niets!

Website optimalisatie (SEO)

Om hoog in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google weergegeven te worden, is het belangrijk om je site te optimaliseren voor zoekmachines. Onder andere het verhogen van de pagespeed, het juist inrichten van de paginastructuur en het schrijven van meta-data zijn hierin essentieel. Dit werk kan DigiBloei voor u uit handen nemen, zodat u meer bezoekers op de website gaat krijgen!

WEbanalytics

Zonder data ben je nergens. DigiBloei kan u voorzien van diepgaande gebruikersdata van bezoekers van uw website. Met deze gegevens kunt u aanpassingen op uw website verrichten die niet op onderbuikgevoel, maar op keiharde data gebaseerd zijn.

Drone beelden

Op zoek naar beeldmateriaal dat nét wat vetter is dan je concurrenten? De mogelijkheden van dronebeelden zijn eindeloos voor jouw website of sociale kanalen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfilm of luchtfoto/video van jouw pand of producten.

Kan ik u helpen?

Neem contact met me op en daag me uit!