OVER mij

DigiBloei is een eenmanszaak die u graag helpt met het maken of optimaliseren van een website.

over DigiBloei

DigiBloei is in april 2021 opgericht met als doel om betaalbare, maar professionele websites te creëren voor ondernemers of particulieren die (nog) geen duizenden euro’s te besteden hebben aan hun online profiel. 

DigiBloei is ontstaan omdat in de moderne tijd het voor ondernemers noodzakelijk is geworden om online vindbaar te zijn. Door de digitalisering van de samenleving gebruikt men tegenwoordig voor zo’n beetje alles een apparaat dat is aangesloten op het internet. Om de weersvoorspelling van morgen te weten hoef je niet meer om 6 uur naar de televisie te kijken, je kijkt gewoon naar de WeerApp op je telefoon. Het huiswerk van de kinderen hoeft niet meer met pen in een schrift, maar doen ze tegenwoordig op hun laptop. Een foto maken doen we niet meer met een Kodak, maar met onze iPad of iPhone. Kortom: de wereld digitaliseert. Daarin kan u als ondernemer niet achterblijven.

Geen praatjes, geen gedoe,  gewoon binnen no-time een site online knallen die werkt en die je daarna zelf aan kan passen. 

Over Tim

Mijn naam is Tim Coset, en ik ben de eigenaar van DigiBloei. Ik ben in 2019 afgestudeerd als HBO Marketeer en na een tijdje gewerkt te hebben als Online Marketeer heb ik besloten voor mijzelf te beginnen met het maken en onderhouden van websites.

Ik ben een nerd. Al van kleins af aan vind ik computers, websites en cijfertjes interessant. Deze interesses gecombineerd waren voor mij het startsein om te beginnen aan een onderneming waar ik mijn passie kan delen met anderen. 

Ik ben ook het levende bewijs dat je geen programmeerkennis nodig hebt om een strakke website neer te zetten. Ik heb geen achtergrond in programmeren en raak al in paniek bij het eerste regeltje code dat ik zie. En toch kan ik voor jou een professionele website maken, die jij zelf ook aan kan passen. Ik leer het je graag! Als ik het kan, kan jij het zeker. 

Kan ik u helpen?

Neem contact met me op en daag me uit!