Portfolio

Hieronder kunt u zien wat ik in het verleden allemaal heb gemaakt voor mijn gewaardeerde klanten.

Jos Broekmeulen wilde een simpele site zonder al te veel poespas. Een korte introductie, wat foto’s van zijn werk en natuurlijk zijn diensten. Zo gepiept, een mooie responsive website met informatie en veel beeld. Bekijk hem hieronder!

Voor Advocatenbureau De Jong Van Mook Advocaten is een strakke corporate website opgezet die hun prachtige kantoor en leuke team in de spotlight zet. Met ingebouwde blog/nieuwsmodule en veel dynamisch beeld is er een prachtresultaat neergezet. Bekijk de website hieronder!

Voor massagesalon Cura er Pura is een conversiegerichte website ontwikkeld die het voor de bezoeker gemakkelijk maakt om een afspraak in te plannen voor een massage of nagelbehandeling. Hierin is rekening gehouden met de huisstijl en uitstraling van de salon zelf. Op de website is het makkelijk te zien wat de verschillende diensten zijn, en hoe de resultaten van haar klanten er uitzien. Verder geeft het de bezoekers alvast een kijkje in de salon, wat vertrouwen creëert en de drempel om een afspraak te maken laag houdt. Bekijk hieronder het eindresultaat!

Voor Café Babbels uit Kerkdriel is er namens DigiBloei gratis en belangeloos een website ontwikkeld. De oude website van Babbels liep inmiddels wat achter, en het werd hoog tijd om deze in een nieuw jasje te steken. De website geeft precies weer waar Café Babbels voor staat: ouderwetse gezelligheid. De website bevat veel beeldmateriaal, en waarom ook niet met zo’n prachtig café. Daar mag je natuurlijk best mee pronken. Check de website hieronder!

Kan ik u helpen?

Neem contact met me op en daag me uit!