Portfolio

Hieronder kunt u zien wat ik in het verleden allemaal heb gemaakt voor mijn gewaardeerde klanten.

Voor DLVD is een strakke corporate website gerealiseerd waarmee ze helemaal zelf hun eigen nieuwsartikelen, projecten en vacatures kunnen bijhouden. Een flinke website met eindeloze mogelijkheden, die ook nog eens Google-vriendelijk is.

Aeffort had een verouderde website die toe was aan vernieuwing. Samen met Aeffort is er gekozen voor een website met veel dynamiek en een duidelijk overkoepelend thema: de natuur. Aeffort is een adviseur op het gebied van arbeid, management en organisatie.

Voor Van Kessel Aannemersmaterieel is een website ontwikkeld waarin hun schitterende producten in de spotlight worden gezet. Hierin staan wel honderden producten die allemaal bij van Kessel Aannemersmaterieel te huur of te koop zijn. En iedere keer dat ze nieuwe materieel krijgen, kunnen ze dat zelf op de website zetten!

Voor Advocatenbureau De Jong Van Mook Advocaten is een strakke corporate website opgezet die hun prachtige kantoor en leuke team in de spotlight zet. Met ingebouwde blog/nieuwsmodule en veel dynamisch beeld is er een prachtresultaat neergezet. Bekijk de website hieronder!

Voor Turbo Home is een prachtige website gemaakt waarin gekozen is voor een duidelijke huisstijl. Daarnaast is er gekozen voor veel afbeeldingen die laten zien wat Turbo Home allemaal kan. 

Voor Van Mil vloerverwarming is een website gemaakt waarop eigenaar Jochem zijn gave projecten kan laten zien en waarmee hij nieuwe projecten binnen gaat halen! Op deze website kan hij pronken met verschillende projecten die hij al heeft afgerond. 

Maatwerk Personeel & Advies wilde een website waar werkzoekenden hun droombaan kunnen vinden, en werkgevers op zoek kunnen gaan naar geschikt personeel. Daarnaast was het belangrijk dat de website professionaliteit en expertise uitstraalde. Met deze website is het mogelijk om een vacature aan te maken die in één klik naar allerlei vacaturebanken wordt gepusht. 

Voor C&E Uitzendbureau is een website ontwikkeld met mogelijkheid om zelf vacatures te kunnen uploaden via het backend naar de website. Omdat C&E Uitzendbureau telkens nieuwe vacatures heeft, kunnen ze snel schakelen door de vacature in het backend te schrijven en binnen één muisknop op de website te plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om open sollicitaties te ontvangen, optioneel met CV als bijlage. Daarnaast is de website in twee talen beschikbaar!

Jos Broekmeulen wilde een simpele site zonder al te veel poespas. Een korte introductie, wat foto’s van zijn werk en natuurlijk zijn diensten. Zo gepiept, een mooie responsive website met informatie en veel beeld. Bekijk hem hieronder!

Voor massagesalon Cura er Pura is een conversiegerichte website ontwikkeld die het voor de bezoeker gemakkelijk maakt om een afspraak in te plannen voor een massage of nagelbehandeling. Hierin is rekening gehouden met de huisstijl en uitstraling van de salon zelf. Op de website is het makkelijk te zien wat de verschillende diensten zijn, en hoe de resultaten van haar klanten er uitzien. Verder geeft het de bezoekers alvast een kijkje in de salon, wat vertrouwen creëert en de drempel om een afspraak te maken laag houdt. Bekijk hieronder het eindresultaat!

Voor Café Babbels uit Kerkdriel is er namens DigiBloei gratis en belangeloos een website ontwikkeld. De oude website van Babbels liep inmiddels wat achter, en het werd hoog tijd om deze in een nieuw jasje te steken. De website geeft precies weer waar Café Babbels voor staat: ouderwetse gezelligheid. De website bevat veel beeldmateriaal, en waarom ook niet met zo’n prachtig café. Daar mag je natuurlijk best mee pronken. Check de website hieronder!

Kan ik u helpen?

Neem contact met me op en daag me uit!