seo / zoekmachineoptimalisatie Zaltbommel

Op zoek naar een SEO-specialist in Zaltbommel? DigiBloei heeft jarenlange ervaring met het optimaliseren van websites voor zoekmachines.

SEO-specialist Zaltbommel

U bent op zoek naar een expert op het gebied van SEO en zoekmachineoptimalisatie in de buurt van Zaltbommel? DigiBloei heeft ruim 7 jaar ervaring met het optimaliseren van websites.

Een website is na livegang niet ‘af’. Om goed te presteren in zoekmachines zoals Google, is het belangrijk dat een website constant aandacht krijgt en regelmatig wordt geüpdatete. SEO is het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, met als doel hogere rankings te bemachtigen in de zoekresultaten. Hogere rankings leveren namelijk meer verkeer op, en meer verkeer betekent uiteindelijk weer meer verkopen of ingevulde contactformulieren.

Hoe gaat DigiBloei te werk? 
Op het begin wordt er altijd een plan gemaakt waarin duidelijke actiepunten worden opgesteld. Voor elke website is dat natuurlijk weer anders. Uiteindelijk vallen de werkzaamheden wel altijd in een van de volgende drie categorieën:

Technische SEO

Alles aan de achterkant van de website, zoals Meta Titels, H1's en H2's, paginastructuur, URL-structuur, paginasnelheid en meer.

Content en On-Page SEO

Het creëren van waardevolle content voor je bezoekers en voor Google.

Linkbuilding

Verkrijgen van backlinks naar jouw website, zodat Google ziet dat er waardevolle informatie op jouw website te vinden is.

Kan ik u helpen met SEO in Zaltbommel?

Voel je vrij om contact op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Ik ben bereikbaar op 06-40288465 of via info@digibloei.nl

Kan ik u helpen?

Neem contact met me op en daag me uit!